“Jam vetëm për ty”, Pas 8 muajsh në program Mevlani deklarohet! Ledjana ia kthen njësoj

245

Puntatën e sotme të Për’Puthen po transmetohet takimi i Mevlanit dhe Ledjanës.

Mendohet të jetë një takim sqarues për ta për të dalë në një përfundim, nëse janë apo jo për njëri-tjetrin.
Mevlani ka deklaruar se është atje vetëm për Ledjanën, ndërsa vajza ka thënë të njëjtën gjë në studio.
Mevlani: Aty brenda jam vetëm për ty, nuk shoh njeri tjetër.
Mevlani: Po ti?
Ledjana: Do ta jap përgjigjen në studio.
Ledjana: Edhe unë jam vetëm për të në studio dhe për asnjë djalë tjetër.