Zbulohet tradhtia e kryeministrit, biznesmenia tregon lidhjen e fshehtë për 4 vite

1024

Biznesmenia Jennifer Arcuri ka zbuluar se ka patur një lidhje të fshehtë me kryeministrin britanik Boris Johnson, në kohën kur ky i fundit ishte i martuar me gruan e parë, Marinën, nënën e 4 fëmijëve të tij.

Në atë kohë Johnson ishte kryetar i bashkisë së Londrës, në vitet 2012-2016. Arcuri është 21 vite më e re se kryeministri britanik, ndërsa tregoi se ajo i dërgonte vazhdimisht foto “topless”.

Biznesmenia u shpreh se takohej me Johnson 1 herë në javë dhe flinin në shtëpinë e saj, ku ajo kishte edhe një tub striptizmi. Sipas saj, Boris Johnson ishte i fiksuar pas trupit të saj.