Ish-konkurrenti i Për’Puthen i nxjerr bojën gocave: Tea është e frikshme ndërsa Sindi kërkon 1 mijë euro për…

604

Në emisionin “Showbiz” ka qenë i ftuar ish-konkurenti i “Përputhen” Alban Dyrmishi.

I pyetur nga moderatorja për konkurrentet Tea Trifoni dhe Sindi Loci, ai ka treguar se personazhe si Tea janë të f rik shëm për mendimin e tij dhe se ai ka qenë kundër që në fillim edhe kur të gjithë e përkrahnin Tean.

Gjithashtu ai ka shtuar se konkurrentja Sindi Loci kërkon 1 mijë euro për një reklamë.