Çimi bën pompa në studio duke mbajtur sipër Antonelën

233

Sot po transmetohet takimi i Cimit dhe Sarës, ku gjatë takimit të tyre në palestër ai mbajti në shpinë vajzën.

- PUBLICITET -

Por në studio djali zgjodhi që të bënte pompa duke mbajtur Antonelën në shpinë.
Kjo ka sjellë të qeshura mes konkurrentëve, ndërsa Sara i rrinte afër për ta suportuar.
Çimi: Zgjodha palestrën që të të lodh edhe të humbësh kontrollin.
Sara: hahah i ke provokimet si unë.
Çimi: Pse je kaq shumë provokuese.
Sara: Unë jam një karamele.
Sara: Ca të bëj unë që ai donte të bënte squat.
Antonela: Po sikur të më mbash mua.
Çimi: Mirë.

- PUBLICITET -