“Ma shpif, s’të shoh dot me sy”, Mevlani nuk përmbahet ndaj Sindit në prapaskenë

298

“Ma shpif, s’të shoh dot me sy”, Mevlani nuk përmbahet ndaj Sindit, çfarë ndodhi në prapaskenë

Debati që nisi punatën e kaluar në ‘PërPuthen’ ka vazhduar edhe sot, mes Mevlanit dhe Sindit që nuk reshtën me akuza ndaj njëri-tjetrit.

Mevlani shpjegoi pse la studion ditën e djeshme pas tensioneve ku Sindi i shkoi pranë.

Gjithashtu produksioni nxorri edhe pamjet në prapaskenë ku Mevlani dukej shumë i nxehur dhe as Juli nuk e bindi për t’u kthyer.

“Ma shpif ajo, nuk e shoh dot me sy,” dëgjohej të thoshte Mevlani, i cili ia përsëriti këto fjalë edhe përballë Sindit në sy në studio.

“Ka marrë hov nga ata që i flasin jashtë, dhe vjen këtu na bën si trime, po ik moj andej,” tha Mevlani.