Një goditje e fortë për Ilir Metën, Gjykata i jep vendimin e prerë për çështjen e …

619

Gjykata e Tiranës ka mërrë ditën e sotme vendimin për pushuar çështjen e FRD-së që përkon me lirimin e ambienteve në pronësi të Bashkisë së Tiranës. Kujtojmë se kjo çështje u bë e bujshme për shkak të përplasjes së presidentit Ilir Meta i cili i doli në mbrojtje kësaj partie.

Ilir Meta pati përplasje të forta me policinë bashkiake një moment që u xhirua dhe u bë kryefjala e medias për ditë të tëra. Në këtë mënyrë Meta mori edhe goditjen e fortë nga Gjykata e Tiranës për këtë vendim të pakthyeshëm.

ërfaqësuesit e FRD-së, të mbështetur edhe nga Meta, kërkuan shtyrjen e seancës gjyqësore, ndërsa trupi gjykues vlerësoi se kërkesa për sigurim padie duhet marrë në shqyrtim brenda afatit ligjor. Në këto kushte, Gjykata vendosi t’i japë të drejtë Bashkisë së Tiranës dhe të vendosë pushimin e gjykimit në lidhje me kërkesën për sigurim padie të kërkuar FRD, në mbështetje nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta.