“Më jep dhe një puthje tjetër”, Sara tepër e afërt me Erlindin: Jam e paparashikueshme

Sara dhe Erlindi ishin tepër të afërt në takimin e tyre, ku nuk munguan puthjet, përqafimet e përkëdheljet.

Pasi Erlindi e puthi në qafë, Sara i kërkoi një puthje tjetër dhe më pas i tha se është e paparashikueshme.
Erlindi: U kënaqa shumë sot. Do të të jap dhe një puthje.
Sara: Nuk lejoj puthje, kemi kohë.
Erlindi: Do të ta jap unë puthjen.
Sara: Ku?
Erlindi: Te qafa.
Sara: Ma jep dhe një tjetër se puthke bukur.
Erlindi: Si do ta përshkruash veten me një fjalë?
Sara: E paparashikueshme.

TE TJERA