A janë të lidhur jashtë PërPuthen? Nuk ka dyshime, Andi dhe Jasmina kapen mat së bashku në Pejë (Foto)

333

Dy konkurrentët e Përputhen, Andi dhe Jasmina, duket se kanë thyer rregullat strikte të emisionit të njohur shqiptar.

- PUBLICITET -

Ata të dytë janë parë bashkë në një shisha bar në qytetin e Pejës.

Rregullat e këtij emisioni janë strikte duke marrë parasysh faktin se thuhet që dy konkurrentë nuk mund të takohen jashtë emisionit.

Fotoja është siguruar nga Gazeta Express.

Andi dhe Jasmina nuk janë përputhur ende megjithatë takimet mes njëri tjetrit vazhdojnë.

 

- PUBLICITET -