‘A e keni bërë 12 muajt e fundit?’, Juli nxjerr zbuluar konkurrentët e “Përputhen”

204

Juli i Përputhen ka një kanal në Youtube ku shpeshherë publikon video si nga jeta e tij, edhe nga eksperienca në emision.

- PUBLICITET -

Çdo ditë para fillimit të Përputhen, ai i drejton një pyetje konkurrentëve duke zbuluar më shumë për ta.

Pyetja e radhës që Juli i drejtoi konkurrentëve ishte nëse ata kanë kryer marrëdhënie 12 muajt e fundit.

Disa prej tyre u përpoqën ta anashkalonin pyetjen, të tjerë e pranuan dhe të tjerë u përgjigjën me humor.

- PUBLICITET -