Pasi i mori me radhë tani Saimiri i “Love Story” është penduar që ka puthur disa vajza

362

Dy javë më parë “Love Story” përfundoi dhe Saimiri e bëri zgjedhjen e tij duke u shprehur se vajza për të cilën ka më shumë ndjenja është Meri. Mirëpo gjatë rrugëtimit në spektakël, Saimiri u përball edhe me kritika sidomos nga vajzat, të cilave nuk iu dukej e arsyeshme që ai të puthte çdo vajzë në takim.

Në një intervistë për revistën “Bordo”, Saimiri shprehet i penduar për këtë duke thënë se disa prej vajzave nuk e kanë merituar puthjen e tij.

“Nuk pendohem për asgjë që kam bërë dhe as një vendim që kam marrë, por ndoshta nuk do kisha puthur disa vajza që kur e mendoj mbrapa s’e kanë merituar”-tha Saimiri.

Djali që nga autorët e spektaklit u quajt “princi modern” tregoi se lidhjen me Merin po e vazhdon në distancë ndonëse është shumë e vështirë.