Merret vendimi/ Shteti do mbyllet dhe mësimi do bëhet online: Po me Shqipërinë c’do bëhet

620

Italia ka marrë m asa të reja duke m byllur shkollat dhe ka theksuar se mcsimi do të zhvillohet online.

- PUBLICITET -

 

Ndërkohë, rajonet që kanë një numër javor të rasteve 250 për 100 mijë banorë do të kalojnë automatikisht në zonë të kuqe.

 

Nga e hëna 15 mars deri më 6 prill, Rajonet që kanë një numër javor të rasteve mbi 250 për 100 mijë banorë do të kalojnë automatikisht në zonë të kuqe. Ngushtohet gjithashtu dhe zona e verdhë.

- PUBLICITET -