SHKODËR, QYTETARËT: FRIKË T’I DREJTOHEMI SPITALEVE

174

Gjatë këtij viti të vështirë në të cilin ndodhemi për shkak të pandemisë kemi dëgjuar raste nga më të ndryshmet ku qytetarët vendosnin të luftojnë nga shtëpia virusin Covid -19 duke mos shkuar në spital.

Kjo gjë ka rrezikuar jetën e shumë personave pasi në momentin që kanë kërkuar ndihmën mjekësore ka qënë shumë vonë. Të pyetur nëse kanë besim në shëndetësi dhe bluzat e bardha qytetarët e Shkodrës kanë mendime të ndryshme.

Gjatë këtij viti qeveria ka vënë në dispozicion fonde të shumta për shëndetësinë në mënyrë që përballimi i luftës ndaj virusit Covid-19 të jetë më i lehtë.