SHKODËR, ARTIZANIA QË FITOI ÇMIME NDËRKOMBËTARE

131

Kjo është Ardiana Handraj. Një artizane që prej 11 vitesh merret me punime artizanale të ndryshme. Pavarësisht se Ardiana ka përfunduar kurse për një punë tjetër pasioni dhe dëshira e madhe që kishte për punimet me dorë e kanë bërë të zgjidhte këtë rrugë.

- PUBLICITET -

Me nostalgji Ardiana tregon për punimet e saj të para të cilat i ka bërë që në moshën 13 vjeçe.

Ardiana na tregon për një nga punimet e saj më të veçanta.

Dëshira që kjo traditë të trashëgohet tek brezat e rinj ka bërë 48 vjeçarja të mendojë që në një të ardhme të bëjë disa kurse për artizanatin.

Falë punës së saj të veçantë Ardiana ka përfaqësuar Shqipërinë në shumë aktivitete jashtë vendit ku është vlerësuar edhe me çmime të ndryshme për punimet e saj të artizanatit.

https://fb.watch/4abqxgtYUd/

- PUBLICITET -