Ditë zie për aktorin e humorit, humbet njeriun më të shtrenjtë nga Covid-19

210

Muharrem Hoxha gjendet në zi. Aktori i mirënjohur i humorit shqiptar ka humbur bashkëshorten e tij si pasojë e virusit.

Jalldiz Hoxha u shua në moshën 65-vjeçare dhe sipas mediave ajo do të shoqërohet për në banesën e fundit mesditën e sotme në qytetin e Durrësit.