Vjen lajmi keq deri në datën 22 Mars nuk mund të udhëtoni, Mbyllet kufiri me…

Vjen lajmi keq deri në datën 22 Mars nuk mund të udhëtoni.Sipas te dhenave deri më 22 mars të këtij viti, afati i bll’okimit Pikës së Kalimit Kufitar me Greqine.

Sipas detajevee po’liciaa kufitare ka konfirmuar këtë lajm dhe vendimi vjen në kuadër të ashp’ërsimit të masave kunder ko vi d, nga autoritetet greke.

Si pasojë, dalja dhe hyrja drejt Greqisë nëpërmjet kësaj pike kalimi, do vijojë që qëndrojë e mbyllur deri më 22 mars. Gjithashtu bëhet e ditur se nga kjo pikë do të lejohet vetëm dalja nga Greqia dhe hyrja për këmbësorët nga ora 06:00 deri në orën 22:00.

Ndërsa mjetet si autobusët, taksi apo çdo mjet tjetër i transportit të pasagjerëve, nuk do të lejohet të kalojë,ditorja.

TE TJERA