Autorja e “Për’puthen” merr mesazhin kërcënues dhe i bën ndjkëses të papriturën: “8 marsin tjetër e festofsh nën dhe”

197

Sigurisht që Olsa Muhameti është një ndër personazhet më të përfolur të momentit si autorja e Për’puthen dhe për polemikat mes protagonistëve.

Më 8 mars ajo ka marrë një mesazh kërcënues nga një ndjekëse e cila i kishte dërguar një mesazh ofendues. Mes të tjerash ajo i kishte shkruar “8 marsin tjetër e hëngsh nën dhe”.

Olsa ka marrë guximin që të postojë haptazi këtë mesazh duke nxjerrë bllof ndjekësen e saj.