Agron Duka degradon në ofendime kundrejt Edi Ramës: “E gjetëm klysh, të palarë e të uritur”

555

Pasi Edi Rama tha se Agron Duka do të mbetet në historinë e estradave shqiptare ka ardhur edhe reagimi i këtij të fundit duke mbrojtur Partinë Agrare Ambientaliste.

- PUBLICITET -

“Kena pas dikur nji qen bastard. E gjetëm klysh, të palarë e të uritur. Loznim e përkëdhelnim dhe e ushqenim të gjithë, se na dhimbsej. Erdhi një ditë që jo vetëm na lifte të gjithëve ne, por kur u plak, donte edhe me kafshu!!”, shkruan Duka.

- PUBLICITET -