Pak ditë nga zyrtarizimi i kandidaturave! Bushati zbulon se çfarë po ndodh brenda Partisë Socialiste

233

Në pak ditë nga zyrtarizimi i kandidaturave për deputetë, e konkretisht për qarkun më të madh atë të Tiranës që nxjerr 36 deputetë, Ervin Bushati thotë se skuadra është ndërtuar mbi filozofinë jo i sati je në listë por sa emrat i përgjigjen kërkesës për të çuar përpara reformat e nisura dhe në pritje të Partisë Socialiste.

- PUBLICITET -

“Nuk mjafton të vendosësh shishen e qumështit te radha dhe të gdhihesh kryeministër, në qoftë se fle tetë orë më shumë, po vlerësohet ai që bën punën më mirë sepse ndryshe do të vendosej një precedent shumë i keq në demokracinë shqiptare. Mjafton të kapësh për fyti një parti politike, të presësh aty dhe nuk ka rëndësi sesa punon, se prapë do të jetë me radhë”, tha Vizion Plus.

- PUBLICITET -