Ngjarje absurde/ Zjarrëfikësi shpëton shqiptarin nga makina e bllokuar, ky i fundit i kthehet me grushta

ITALI- Një i ri shqiptar ka bërë një veprim aspak të hijshëm. Të dielën në mbrëmje në Casa Bernini, 22 vjeçarj shqiptar i quajtur Artur J.,mbeti i bllokuar në makinën e tij. Në ndihmë i erdhi një zjarrfikës 35 vjeçar, mirëpo i riu e god iti me gru shta.

Mediat italiane shkruajnë se sul mi ishte absurd ndaj burrit, i cili po përpiqej ta ndihmonte. Karabinierët pastaj ndërhynë në vendin e aksidentit dhe dërguan të pla gosurin në spital. Shoferi do të deno ncohet dhe zjarrfikësi do të jetë në gjendje të paraqesë një ankesë.

Aksidenti rrugor ndodhi të dielën në mbrëmje në Casa Bernini. Shqiptari ishte në timonin e një “Ford Fusion” i cili, për arsye për tu sqaruar, kishte dalë nga rruga dhe shoferi ishte bllokuar në vendin e shoferit.

Disa kalimtarë u afruan për ta ndihmuar por nuk ishin në gjendje të hapnin dyert. Kështu që u kërkua ndërhyrja e një ekipi të zjarrfikësve.

Zjarrfikësit arritën të hapin një vr imë në makinë duke nxjerrë shqiptarin. Ky i fundit, në vend që t’i falënderonte ata, sul moi zjarrfikësin me disa gru shta në fytyrë. Nga ky çast filloi një përl eshje dhe, në fund, shoferi u bllokua.

Ambulanca shkoi në vendin e aksidentit dhe të dy të pla gosurit, automobilisti dhe zjarrfikësi, u transferuan në urgjencën e spitalit Stradella.

TE TJERA