Kuzhinieri i famshëm në të gjithë botën Nurset vjen në Shqipëri për një arsye të mistershme…

936

Ai quhet Nurset Gokçe por të gjithë e njohim si “Salt Bea” sidomos në Instagram. Bëhet fjalë për kuzhinierin e mirënjohur që u bë i famshëm për hedhjen e veçantë të kripës e që vitet e fundit është shndërruar në meme kudo në rrjetet sociale.

- PUBLICITET -

Mësohet se Nurset momentalisht gjendet në Shqipëri dhe këtë e kanë konfirmuar burime të sigurta për revistën “Bordo”. Deri këtu nuk është habi e madhe por ajo cfarë i ka bërë të gjithë kuriozë është arsyeja e vizitës që askush nuk po e zbulon. Nurset gjendet në Korçë, ku po qëndron në një hotel të këtij qyteti, kuzhina e restoranti i të cilës tashmë është mbyllur për klientët e thjeshtë!

Këto detaje e shtojnë akoma më shumë kuriozitetin tonë dhe presim me padurim të mësojmë se çfarë po bën ai në vendin tonë.

- PUBLICITET -