Janë martuar me gra të këtyre tre shenjave, rezulton të jenë më të lumtur

333

Sipas astrologëve, burrat që janë martuar me gra që i përkasin shenjave të Gaforres, Dashit dhe Luanit, janë më të lumtur në krahasim me të tjerët.

- PUBLICITET -

Gaforrja – Gratë përjetojnë emocione të forta dhe si mund t’ju dashurojë një gaforre nuk do të mundet asnjë shenjë tjetër.

Dashi – Gratë e kësaj shenje janë veçanërisht të forta, të palëkundura dhe mund të bëjnë çdo mashkull t’i ulet në gjunjë.

Luani – Gratë e sjenjës së Luanit janë luftëtare dhe të forta. Mund të jenë pak të ashpra dhe kurrë nuk tërhiqen nga njerëzit e zakonshëm.

Nuk ka pse një luaneshë të bëjë shumë për të rënë në sy sepse ato janë një magnet për meshkujt.

- PUBLICITET -