Po bëjnë lojë? Saimiri po shijon jetën jashtë si çift dhe i vë vulën lidhjes me modelen

458

Pas përfundimit të spektaklit, dy të rinjtë, Meri Murri, vajza modele nga Elbasani arriti t’i fitonte zemrën ‘princit modern’. Ditët e fundit kanë gjetur kohë për veten dhe po mundohen t’a shijojnë vetëm për vetëm si një çift i vërtetë.

- PUBLICITET -

Është Saimiri i cili ka publikuar pak minuta më parë një foto më në krah të dash.urën e tij. “Çift, dash.uri”, ka zgjedhur këto fjalë për të përshkruar foton “Princi”.

Po shtiren? Saimiri po shijon jetën jashtë si çift dhe i

Kujtojmë se çifti është në shenjestër të publikut dhe në rrjet qarkullojnë hipoteza se gjithçka është të kuadër të një shoë televiziv dhe nuk janë aspak një çift i vërtetë.

- PUBLICITET -