Antonela takim me Ervisin, s’mungojnë fasulet

52

Antonela në takim e sa të radhës zgjodhi Ervisin, një nga djemtë e rinj në përputhen.

PUBLICITET

Takimi i tyre ishte i qetë dhe me komente pikante tek tuk.

Biseda
Antonela: Unë jam 24 vjeç , jam shumë më e zgjuar se ajo moshë, ndaj më pëlqejnë djemtë e mëdhenj. Me çfarë merresh në jetë se të gjithë thonë biznese familjare , po nuk e marrim vesh ca janë?

Ervisi: Kam një kompani e drejtoj vetë.

Antonela: Sa kohë ke që je singëll.

Ervisi: Disa muaj.

Antonela; ca të pëlqen te një femër.

Ervisi: pamja e jashtme si impakt i parë , pastaj karakteri.

Antonela: mua më pëlqen të kryesoj,i dashuri që kam pas ishte shumë xheloz se unë bija shumë në sy.

Bora: Si u ndjeve në takim Ervis, fakti që ajo kishte dalë dhe më të tjerë.

Ervis: Mirë jo keq, mbetet për tu parë.

PUBLICITET