Meteorologët japin lajmin e mirë për shqiptarët: Ja çfarë na pret ditën e mërkurë

148

Bërthama a acarit Arktik gjendet në territorin e Bullgarisë ku temperaturat janë ulur deri në -25 grade Celsius.

- PUBLICITET -

Acari ka përfshire shumicën absolute të territorit të Shqipërisë. Windchilli edhe sonte është relativisht i fortë.

Lajmi i mirë është se acari i forte siberik nuk do të zgjasë shumë sepse nga e mërkura priten ngritje të temperaturave minimale dhe maksimale, megjithatë ende priten ngrica kryesisht te dobëta.

- PUBLICITET -