Të rinj me rrogë 4000 dollarë në muaj? Flet sipërmarrësi shqiptar: “Çfarë është kjo, të rinjtë shqiptarë …

249

Deklarata e kryeministrit Edi Rama ditën e kaluar pasi foli për “Shqipëria 30” ka irrituar tej mase sipërmarrësin Arbër Çepani i cili ka disa biznese.

Ai tha se kjo gjë nuk është dhe aq e vërtetë pasi shumica e të rinjve shqiptarë nuk duan të punojnë dhe nuk mund të bëhesh milioner brenda natës.

Ai tha se nga dëshira e pakët e të rinjve për të punuar është detyruar të punësojë në një nga bizneset e tij, të rinj filipinesë të cilët pranojnë të paguhen për 400 dollarë muaji ndërkohë që të rinjtë shqiptarë refuzojnë.

Në intervistën e tij për Top Albania Radion tha se të rinjtë shqiptarë nuk duhet të marrin si shembull njerëzit negativë që i bëjnë të mendojnë se të bëhesh milioner është në fakt shumë e thjeshtë.

Lexo edhe:   S’ka paqe! Regjistrohen për herë të dytë lëkundje sizmike brenda ditës, ja ku ishte epiqendra