Dafina dhe Tayna ironizojnë, sërish, njëra-tjetrën

145

Dafina Zeqiri dhe Tayna nuk janë më shoqe, por duket se çfarëdo inati të kenë pasur me njëra-tjetrën, nuk e kanë hedhur ende pas krahëve.

“Ty nuk t’i dinë as këngët, mua freestyle-t m’i dinë përmendësh. Nuk jemi njësoj,” shkroi Tayna në një postim në Instagram.

Lexo edhe:   Tea “thyen” heshtjen, flet për herë të parë për marrëdhënien që ka me Andin