Rudina Magjistari: Vendosni maskat që të shijojmë verën

132

Prezantuesja së fundmi u ka bërë apel të gjithëve që të mbajnë maskat, duke marrë parasysh që akoma jemi të përfshirë nga COVID-19.

“Mbani maskën, që të shijojmë verën që kemi përpara”, ka qenë përshkrimi i fotografisë. Reagimet e ndjekësve ndërkohë kanë qenë të menjëhershme, duke shprehur mendimet e tyre në hapësirën për komente.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në Shqipëri ndërkohë njoftoi se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 876 raste të reja me coronavirus, ndërsa 7 persona kanë humbur jetën në përballje me coronavirus.