Shqipëria e bukur”, Rama promovon Lepushen

309

Lepusha është kthyer në një destinacion për turistët vendas masivisht këtë vit si shkak i pandemisë

Ky vend po renditet përherë e më shumë si një nga pikat elitare të turizmit shqiptar, duke thithur një numër gjithnjë në rritje të turistëve vendas por dhe te huaj

Kryeministri Edi Rama në kuadër të rubrikës “Shqipëria e bukur” publikoi sot fotografi nga Lepusha, duke ftuar turistët të vizitojnë këtë vend të mrekullueshëm dhe bujtinen Alpin ne këtë zonë

Foto Terenc Pepa - LEPUSHE
Foto Terenc Pepa – LEPUSHE

shkoder.info