Në fillim u tha se u hodh nga 8 metra lartës/ Del e vërteta: 22-vjeçarja shqiptare nuk u hodh, kishte hipur në çati për të bërë foto

618

Një 22-vjeçare me origjinë shqiptare ka ndë rruar jetë pak orë më parë në një spital në Selanik të Greqisë.

- PUBLICITET -

 

Mediat greke, bëjnë me dije se ajo para 10 ditësh kishte r ënë nga çatia e shtëpisë pasi kishte hipur për të bërë foto. Ajo kishte rënë nga lartësia 8 metër dhe që më pas ishte nisur me ur gjencë në spital.

 

Fqinjët kishin dëgjuar thirrjen e saj për ndih më dhe njoftuan një ambulancë që e transportoi atë me fra ktura në një spital të qytetit.

 

Pas 10 ditësh shtrimi në spital, 22-vjeçarja, me origjinë shqiptare, për fat të keq nuk ia ka dalë që të shp ëtonte dhe ditën e sotme ka nd ërruar jetë. Një au topsi pritet të hedhë dritë mbi rastin . Policia shqyrtoi versionin se vajza fat keqe u ngjit në vend për t’u fotografuar, por megjithatë kjo është mohuar nga familjarët.

- PUBLICITET -