Edi Rama tregon si ndihet pasi bëri va ksinën a nti-Covid! Tani radhën e ka Saliu sepse ai bën pjesë te…

366

Kryeministri Edi Rama ka folur për mediat pas vak sinimit an ti-covid 19. Ai ka thënë se ndihet mirë me shëndet dhe i çliruar që mundi t’i sigurojë Shqipërisë va ksinat e para.

- PUBLICITET -

Rama u shpreh se pavarësisht se va ksinimi nuk është i detyrueshëm, është i këshillueshëm për të arritur imunizimin e trupit.

Në fund me një batutë, Kreu i Qeverisë tha se Radhën më pas do ta ketë ish-kryeministri Berisha pasi bën pjesë në grupin e riskut si person i moshuar.

“Kjo është një arritje e rëndësishme për ne dhe gjithë vendin. Unë jam mirë, dhe kjo është e vetmja arsye se unë s’do ja zija radhën askujt duke parë që nga njëra anë ka burime që ushtrojnë teori konspiracioni dhe ka njerëz që bien vi ktimë e këtyre teorive mendova që siç kanë bërë dhe kolegët e mi të bëj dhe unë, të jap këtë mesazh sepse va ksina është e sigurtë dhe nuk është e detyrueshme, por e këshillueshme si e vetmja ar më për të imunizuar trupin.

Mendoj se është një ditë fantastike. Pavarësisht se Shqipërinë dhe Rajonin nuk u përfshinë në skemën e furnizimit të menjëhershëm, ne e filluam me sa më pak diferencë kohë nga ata që i marrin vendimet dhe bëjnë furnizimet. Është vërtetë një lehtësim. Se nuk mund të preim me ankthin nëse do vi va ksina apo jo.

Njerëzit duhet të çlirohen nga mar rëzitë dhe nga he lmet e burimeve që i furnizojnë me teori kon spiracioni. Është e sigurtë që nuk i bën Ilirët vi kingë apo aziatikë. Ilirët mbeten Ilirë dhe ndryshimet nuk vijnë përmes va ksinës. Nuk do ketë as çip në trup. Radhën për vak sinën e ka Saliu që hyn te moshat e thy era”, tha Rama.

- PUBLICITET -