Rama lë Greqinë, moti i keq e sjell me urgjencë në Shqipëri, video-konferencë me ministrat

127

Kryeministri Edi Rama lë Greqinë, moti i keq e sjell me urgjencë në Shqipëri, video-konferencë me ministrat.

 

“Komiteti Ndërministror i Emergjencave Civile – Për situatën si pasojë e reshjeve në vend, masat e marra dhe pritshmëritë metereologjike në vijim”, shkruan Rama, teksa flet live me anëtarët e kabinetit qeveritar!