A do të rikthehet në politikë? Lefter Koka zbulon bisedën e rëndësishme me Fatos Nanon

121

Deputeti Lefter koka, para dy muajsh ka shpërndarë një foto në profilin e tij në Facebook me ish kryeministrin Fatos Nano.

Koka tha se Nanon e takon me nostalgji dhe kohën që kalon me të e shpenzon me kënaqësi. Megjithatë, ai shtoi se në këtë takim nuk pati asgjë të veçantë.

“Ishte thjesht një takim…e takoj me nostalgji Nanon, është një kohë që e shpenzoj me kënaqësi. Nuk pati asgjë të veçantë. “

“Ai gëzon këto vlera politike edhe tek qytetarët..”, tha Koka për Abc News.

Ndërsa, i pyetur nëse Nano mban kontakt edhe me kryeministrin Rama, Koka tha se ata kanë një konsideratë reciproke me njëri-tjetrin.

Lefter Koka: “Do ta dëshiroja, por nuk e kemi diskutuar a do kthehet në politikë. Nuk e pyeta..”.