Anëtarja e jurisë braktis emisionin në Top Channel, i kthehet keq moderatores Fjoralba Ponari

Moderatorja Fjoralba Ponari është vendosur në një pozitë të vështirë ditën e sotme.

Fjoralba ka rënë pre e një kamera të fshehtë. Ishte anëtarja e jurisë, Suela ajo e cila u largua nga emisioni me justifikimin se nuk di asgjë se çfarë po ndodh në emision.

Ajo i drejtohet moderatores duke i shprehur se nuk dinte se çfarë po bënte të emision e se dukej si ‘idiote’. Fjoralba i shkon nga pas Suelës dhe mundohet ta qetësojë.

Në fund antarja e jurisë i tregon Fjoralbës që e gjithë kjo skenë ishte në kuadër të një kamera të fshehtë.

TE TJERA

spot_img