6 simptomat e variantit të ri te virusit, mjeku anglez: Nëse keni këto shenja izolohuni urgjent në shtëpi

255

Një nga studiuesit me te njohur të koronavirusit në Britaninë e Madhe, Profesor Tim Spector ka paralajmëruar se ka edhe gjashtë simptoma të tjera të lidhura me sëmundjen, të cilat njerëzit duhet t’i kenë parasysh.

- PUBLICITET -

 

Ai tha që njerëzit nuk duhet të përqendrohen vetëm në tre simptomat kryesore domethënë një kollë, një temperaturë dhe një humbje të shqisës së shijes.

 

Profesori tha se simptoma të tjera që mund të tregojnë praninë e Covid-19 janë:

 

Dhimbje koke

Lodhja

Diarre

Dhimbje muskulore

Kapërcimi i vakteve

Konfuzion

 

Profesori shpjegoi se me përhapjen e koronavirusit të ri, njerëzit duhet të jenë më të vetëdijshëm për të kuptuar nëse janë të infektuar, pa e përhapur atë tek njerëzit e tjerë.

- PUBLICITET -