Ish deputetja “befason” të gjithë dhe flet pa dorashka: Rrija larg djemve që të mos ngelesha shtatzënë

345

Ish-deputetja e LSI, Nora Malaj ka bërë një rrëfim të pazakontë në kuadër të Ditës Nderkombëtare të SIDA-s. Teska po diskutonte në një studio televiziove për kulturën s*ksuale në familjet shqiptare, Malaj foli pa dorashka për disa tema tabu.

“Për herë të parë neve na erdhi cikli menstrual, po flas për veten time. Unë që nga ai moment distancohesha nga çunat se kisha dëgjuar se po të rrinte ai djali afër meje unë do ngelesha shtatzanë”.

Ajo tregoi se për shkak se është në politikë e kanë fyer me fjalë të rënda.

“Kur ai X-I do të më fyej mua Nora Malaj qe jam në politikë më përdor fjalë që unë nuk kisha dëgjuar ndonjëherë dhe mund t’i them “moj K”, “moj dosë”, “moj ku di unë se çfarë”, tha Malaj.

Ish-deputetja foli edhe për kohën që ka shijuar më shumë s*ksin. “Në fejesë jo dhe aq, por në martesë”, tha Nora Malaj.