Ky është momenti kur një punëtor i zemëruar shkatërron dy shtëpi që kishte ndërtuar, pasi nuk kishte marrë pagesën.

Videoja e TikTok, e ngarkuar me mbishkrimin ‘Qetëso Tonin’, tregon punëtorin duke hequr copa muri me një çekiç ndërsa kolegët e tij përpiqen ta qetësojnë.

Një zë jashtë kamerës mund të dëgjohet duke thënë “nuk u pagua” ndërsa punëtori shqyen një pjesë të murit me duart e tij.

Burrat në video kanë veshur xhaketa me emrin e një kompanie ndërtimi me bazë në Essex të Anglisë.

Një dëshmitar mund të dëgjohet duke thënë: ‘Toni, qetësohu, eja këtu shok, çfarë po ndodh?’

Një tjetër i afrohet në skelë dhe punëtori i zemëruar i thotë ‘Unë do të padis ty’, ndërsa tjetri i thotë ‘thjesht relaksohu’.