I bënë pritë në mes të rrugës/ Mbetet pa jetë këngëtari i njohur

Ngjarje e rë.ndë në Teksas të ShBA, ku reperi i njohur Mo3 v.des në moshën 28 vjeçare pasi e qe.lluan teksa udhëtonte me makinën e tij.

Lajmin e rapotojne mediat e huaja.

Sipas tyre, një person i a.rm.atosur ka dalë nga një makinë e zezë, në autostradën e Dallasit ku iu afrua makines ku ndodhej reperi dhe e v.r.au në vend.

Nga të sht ënat u p.lagos lehtë dhe një kalimtar.

Deri tani nuk është arr.estuar asnjë person për at.en.tatin ndaj reperit.

TE TJERA

spot_img