Ramës ja thonë shkoqur fare/ Nuk të votojmë më:Unë po lodhem punoj për ju dhe nuk do…

“Nuk të jep më njeri votë ty, ndaj mos u lodh kot”, kështu i komenton një qytetar kryeministrit Edi Rama, në një video ku ai shfaqet duke insp ektuar punimet për rindërtimin e banesave në Laç.

Por nuk ka vonuar as përgjigja e kryeministrit, i cili i thotë se votën e ka në dorë populli.

Qytetari: Nuk të jep më njeri votë ty, prandaj mos u lodh kot

Edi Rama: Unë nuk lodhem kot, po punoj ditë natë për të ndryshuar e ndihmuar sa të mundem, kurse votat fatmirësisht i ka në dorë populli, kështu që edhe pak dhe do shohim të gjithë çfarë mendon ai!

TE TJERA