“Ja cfare na pret deri në 3-Mujorin e parë te 2021”, Ja cfare thone meteorologët

Kohet e fundit Organizata Boterore Meteorologjike ka bere me dije se fenomeni i quajtur ‘La Ninja’ qe po ndodh ne Oqeanin Paqesor duket se tashme po fut ne rrjedhen e saj edhe zona te tjera

‘La Ninja’ si fenomen sipas parashikimeve pritet te zgjase deri ne 3 muajt e pare te 2021 qe me shume gjasa do te shoqerohet me rryma te ftohta ne ujerat e Paqesorit.
Kjo rrjedhimisht do te sjelli qe edhe me tej temperaturat te jene te ulta.

Megjithate kjo qe pritet te ndodhi nuk e ndryshon motin e nxehte qe e karakterizoi vitin 2020 duke qene se nga specialistet cilesohet si nje prej tre fazave te njohura.

Tre fazat janë: El Ni/njo që sjell rry/ma të ngrohta ujore, La Ni/nja të ftohta dhe një fazë neutrale.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img