“Mund ta hiqni pak kamerën, të flasim kështu…”, drejtori: Do bëhen fshatarët muzikantë?

161

Emisioni “Stop” ishte ditën e sotme në fshatin Mizë të Divjakës, në shkollën 9-vjeçare, pasi mësuesit e biologjisë,

- PUBLICITET -

gjeografisë dhe fizikës japin lëndën e artit pamor dhe muzikën. Vetë nxënësit e pranojnë këtë dhe mësimi thuajse nuk bëhet.

Per me teper ndiqni videon:

- PUBLICITET -