Aktori i humorit Julian Deda është një nga personazhet më të dashur për publikun. Shpesh herë e kemi parë teksa bën dedikime romantike për bashkëshorten e tij ku i tregon dashurinë e madhe që ka për të.

Ndryshe nga herët e tjera së fundi Julian Deda ka treguar se si i zgjidh mosmarrëveshjet me bashkëshorten e tij.

I ftuar në emisionin “Glamour zone” me Ester Bylykun, i pyetur se si i zgjidh mosmarrëveshjet me bashkëshorten si gjithnjë ai është përgjigjur me shumë humor.

“Aaa, si e zgjidhim… , e marr dhe shkojmë në krevat (qesh). Por varet orari, nëse është orë e vonë shkojmë, ose nësë s’është orë e vonë dhe janë fëmijët nuk shkojmë (qesh). Unë nuk mbaj shumë inat, ta thashë. Edhe nëse kemi ndonjë gjë, shkoj ta sqarojmë, nuk mund të rri pa folur, nuk e mbaj dot”, është përgjigjur Julian Deda.