Kryetari i partisë Balli Kombëtar, Adriatik Alimadhi ishte i ftuar mbrëmjen e sotme në Report tv, ku deklaroi se është i gatshëm të bëjë pakt edhe me Partinë Socialiste, nëse kjo është në të mirën e Shqipërisë.

 

 

Ai tha se nuk ka dashur të shitet te asnjë parti, ndërsa shtoi se nëse bëhet fjalë për të mirën e qytetarëve është gati të bëjë pakt edhe me djallin.

 

“Jam kundër ndryshimeve në Kod Zgjedhor. Lëvizjet në sistem se dëmtojnë Ballin Kombëtar. Per ndryshimet në Kushtetutë unë kam votuar kundër.

 

Nuk shkon kjo pyetje sepse smë lidh asgjë me të majtën kam dashur disa herë të jap sinjale për këtë politikë. Mund të dija të shkoja dhe në një subjekt tjetër por kam zgjedhur të vazhdoj traditën e të parëve të mi. Skam zgjedhur të shitem se po të ishte kështu do e kisha bërë mirë e bukur.