SHKODËR, QYTETARËT: 0% SIGURI NË USHQIMET QË BLEJMË

139

Tregtarët ambulantë vijojnë prej vitesh të tregtojnë produketet e tyre ushqimore në trotuarë në afërsi të sheshit ’’ Isa Boletini” në qytetin e Shkodrës. Mjedisi I papërshtatshëm ku shiten këto produkte , bën që qytetarët shkodran të jenë të pasigurtë me ushqimet që blejnë dhe konsumojnë çdo ditë.

- PUBLICITET -

 

Qytetarët shkodran kërkojnë nga institucionet përgjegjëse që të ndërtohet një vend I sigurtë ku tregtarët të shesin prodhimet e tyre

 

Një situatë e tillë vijon prej vitesh në qytetin e Shkodrës. Tregtimi I ushqimeve në rrugë mes pluhurit dhe baltës është jashtë standardeve të kërkuara. Konsumatorëve nuk i’u ofret aspak siguri me këtë lloj mënyrë.

- PUBLICITET -