Në lagjen “5 Maji”, Elbasan, në rrugë është gjetur pa shenja jete shtetasi R.S., 50 vjeç,.

Nga këqyrja e k u fomës nuk janë konstatuar shenja dh une dhe nga hetimet paraprake dyshohet se vd ekja ka ardhur nga një ar rest ka rdi ak.

Grupi he timor po vijon punën për dokumentimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.