Për të marrë lejen e qëndrimit në Itali, një shqiptar ka organizuar një martesë false që është zbuluar nga p olicia.

39-vjeçari organizoi ceremoninë me 5 dëshmitarë të ftuar, dy burra me origjinë shqiptare të moshës 39 dhe 22 vjeç dhe tri gra në Genova, të moshës 21, 22 dhe 42.

Pasrtnerja e tij me diferencë 3 vite më e madhe, e moshës 42-vjeçare, do i siguronte atij praninë në territorin italian. Ata u arr.estuan nga karab inierët pasi ak.uzohen se ndihmojnë em igracionin e pa ligjshëm