HYRJELAJMESHOWBIZBiznesmeni shqiptar që e bën me burra ja luan synin pastorit/ Shokët...

Biznesmeni shqiptar që e bën me burra ja luan synin pastorit/ Shokët e mi mbarojnë për ty

Ditën e djeshme Papa Francesku ka deklaruar se edhe h om os e ksu alët janë fëmijë të Zotit dhe kanë të drejtë të kenë një familje.

Për të disktuar rreth kësaj deklarate në emisionin Rudina në Tv Klan, kanë qenë të ftuar Pastori i Kishës “Ungjilli i Krishtit”,Akil Pano dhe ish-atletistja Klodiana Shala, ndërsa në një lidhje me Skype do jetë sipërmarrësi Elton Ilirjani dhe Xheni Karaj.

Biznesmeni Elton Ilirjani ka dashur të bëjë bisedën me pastorin sa më shumë komike duke e komplimentuar atë dhe i thotë se shokët e tij amerikanë e kanë shumë qejf dhe e vlerësojnë shumë.

Elton Ilirjano: Unë e kam shumë qejf pastori, madje shumë miq të mi këtu në Neë York thonë sa pastor i bukur, e vlerësojnë shumë amerikanët se është i mirë. Madje edhe disa shoqe të mia shqiptare të kanë shumë qejf pastor. Ne jemi krijesa shumë të bukura të Zotit.

Akil Pano: Si të të drejtohem zoti apo zonja Ilirjani?

Elton Ilirjani: Zoti sepse unë jam mashkull. Çështë kjo martesa treshe që po flet? Kështu bëni ju dhe na go di sni ne. Ju thoni që ne jemi njerëz që shkojmë me shumë persona, nuk është e vërtetë.

TE TJERA

spot_img