Ministria jep lajmin e madh për lejet e qarrkullimit/ Ja cfarë do ndodhë tani…

196

Së shpejti, drejtuesit e makinave do të kenë një leje të re qarkullimi.

 

Ministria e Infrastrukturës ka miratuar vendimin për lejen e qarkullimit në bazë të direktivave të Bashkimit Evropian.

 

Me urdhër të Ministrisë së Infrastrukturës, automjetet në Shqipëri do të kenë së shpejti një leje të re të qarkullimit. Urdhri parashikon që leja e re e qarkullimit të jetë në përputhje me direktivën Europiane 1999/37/EC të vitit 1999.

 

“Leja e re e qarkullimit do të jetë e barasvlefshme me certifikatën e pronësisë. Prodhimi dhe plotësimi i lejes së re të qarkullimit të bëhet sipas rregullores së hartuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor”, thuhet në urdhër.

Lexo edhe:   Thumanë, ngjitur me pallatet që u shembën në tokë pas tërmetit, banori tregon si qëndroi 20 minuta nën rrënoja!