Grevistja në Ballsh: Monika na tha se e ka portofolin bosh, me kë tallet ajo? (video)

Vijon në ditën e pesë greva e urisë së naftëtarëve të Uzinës së Ballshit.

Gazetarja e Abc News Valbona Davidhi përcolli gjatë ditës së sotme zërin dhe kërkesat e tyre që vijojnë të jenë të njëjta.

Ndërsa thonë se po kërkojnë thjesht bukën e fëmijëve, naftëtaret thonë se edhe deputetët që i kanë vizituar, “kanë ardhur për t’u tallur.”

TE TJERA

spot_img