Qeveria kërkon mbajtjen e maskave në rrugë, organizohet protestë para kryeministrisë, ja data dhe ora

157

Në një kohë kur kreu i qeverisë Edi Rama ka paralajmëruar që të enjten do të hyjë në fuqi ligji për mbajtjen e detyrueshme të maskave dhe në ambientet e hapura, komentet në rrjetet sociale, që kanë qenë kundër, kanë vërshuar lumë.

Së fundi ka qenë avokati Altin Goxhaj ai që ka postuar online mbajtjen e një proteste përpara kryeminsitrisë së enjten. Goxhaj ka zgjedhur një shprehje të Orëell, i cili thotë se ne nuk mund të mbajmë çizme të ngjeshura në fytyrë për të gjithë jetën.

Postimi i Goxhajt:

Të Enjten Protestë 18:00 para Kryeministrisë! “Nëse do një pamje të së ardhmes tënde, ajo është një çizme e ngjeshur mbi fytyrën tënde!” “1984” – George Orëell.

15 Tetor ora 18 te Kryeministria

Thuaj #JoMaskes! #JoTiranisë! #JoSemundjeve! #JoPsikopatisë!

Thuaj #JoPLANdemise!

Thuaj #PoLirise! #PoJetes! #PoLogjikes

#MBROFEMIJET!!!