Ngjarja në Malësi të Madhe/ Policia merr në mbrojtje familjen Pepaj pas gjetjes së dy tr upave të pajetë

199

Familja e Rrok Pepajt është ngu.juar në banesë nga fr.ika e ndonjë h.akmarrjeje të mundshme, pas gjetjes së t.rupave të paj.etë të Vilsonit dhe Klementit ditën e enjte në zonat malore të fshatit Vrith në Malësinë e Madhe.

Në oborrin e shtëpisë së Rrok dhe Danjel Pepaj, qëndrojnë efektivët e Policisë, të cilët janë në ruajtje të banesës dhe familjarëve të Danjel Pepaj për shmangien e ndonjë situate konf.likti mes dy familjeve, të cilat kanë lidhje familjare me njëra–tjetrën.

Dy k.ufomat e të rinjve u gjetën para dy ditësh të mbuluar me shkurre dhe larg njëri-tjetrit, pas më shumë se 5 ditësh kërkime në zonë. Për këto vr.asje është shpallur në kërkim Daniel Pepaj, ndërsa babai i tij është vënë në pr.anga pasu ak.uzohet se kishte dijeni mbi kr.imin dhe heshti. Rrok Pepaj gjithashtu aku.zohet për kultivim ka.nabisi pasi parcela e mbjellë me ha.shash rezulton në emër të tij.